Of het nu gaat om grote series of een enkel product: de wensen en eisen van onze klanten staan bij ons voorop. Daaraan willen we voldoen op een verantwoorde wijze. Veiligheid en milieuzorg zijn daarom volledig onderdeel van de werkwijze van Galvamé. Al bij de inkoop – van grondstoffen tot bedrijfsmiddelen – houden we rekening met duurzaamheid en tijdens het proces gaan we zuinig om met grondstoffen en materialen. Afvalwater wordt gezuiverd met de nieuwste techniek. Zo houden we de impact op het milieu zo laag mogelijk.

Al onze processen zijn vastgelegd in procedures en voorschriften. In geregelde toolbox-meetings bewaken we de veiligheid, terwijl we elkaar steeds scherp houden en aan verdere verbeteringen werken. Een nog hogere energie-efficiëntie heeft voortdurend onze aandacht. Dat vinden we logisch. In 1997 was Galvamé een van de eerste galvaniseerbedrijven in Nederland met een ISO 9001-certificaat.

Productie baden

Waterzuivering

Labratorium

Laboratorium

Waterzuivering

Productie baden

Ons eigen laboratorium beschikt onder meer over uiterst nauwkeurige X-ray-laagdiktemeting en een zoutneveltestcabine, waarin we kunnen testen hoe goed uw producten beschermd zijn. In het laboratorium analyseren we onze procesbaden en controleren we de kwaliteit van het eindproduct. Dat alles gebeurt onder toezicht van de QHSE-manager, verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Met ongeveer 30 gekwalificeerde medewerkers beschikken we over de beste kennis op het gebied van metaalveredeling en corrosietechnologie.

Tot slot, wij zijn hartstikke Rotterdams: klantgericht en no-nonsense. Dankzij onze geautomatiseerde planning kunnen we korte levertijden vooraf garanderen. We pakken gewoon door tot het werk klaar is, ook als dat buiten de normale werktijden is. Afspraak is afspraak!