Over Galvame

Bedrijf

Wij zijn een galvanisch bedrijf dat al sinds 1944 bestaat. Na de oprichting hebben wij diverse vestigingen gehad in Hellevoetsluis, het centrum van Rotterdam en aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Sinds 1983 zijn wij gevestigd in de Willingestraat in het Waalhavengebied aan de zuidkant van Rotterdam. Na verschillende uitbreidingen beschikken wij nu over een ca. 2.200 m2 grote locatie op de nummers 39 en 41. Wij zijn gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van metalen producten, van enkele stuks tot grote series.

Beleid

Het beleid van Galvamé is erop gericht om op een maatschappelijk verantwoorde wijze te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten. Binnen het bedrijfsproces staat de klantwens centraal. Het managementsysteem beschrijft de processen, waarbij de ISO 9001, ISO 14001 en MVO Aantoonbaar als uitgangspunten zijn genomen. Galvamé is verder MJA deelnemer, waarmee een continue verbetering van de energie-efficiency wordt nagestreefd. Voor de volledige beleidsverklaring van Galvamé klikt u hier.

Organisatie

Wij werken met ca. 25 gekwalificeerde medewerkers. Door het hoge opleidingsniveau op het gebied van oppervlaktebehandeling en corrosietechnologie zijn wij in staat u al in ontwerpfase bij te staan bij de keuze van de oppervlaktebehandeling van uw product. Op onze afdeling werkvoorbereiding wordt elke opdracht beoordeeld op uitvoerbaarheid, en wordt u zo nodig vooraf op de hoogte gesteld van mogelijke beperkingen.

Kwaliteit

Galvamé is ISO 9001 gecertificeerd. Alle processen zijn volledig gedocumenteerd. In het eigen laboratorium kunnen de processen onder toezicht van een HBO geschoolde procestechnoloog worden geanalyseerd. Een optimale en constante samenstelling van onze processen is de basis voor een uitstekende en reproduceerbare kwaliteit, en dat hebben wij dus zelf in de hand. Daarnaast kunnen in ons laboratorium alle aspecten van de kwaliteit van het eindproduct worden gecontroleerd.

Orderafhandeling

Wij beschikken over een volwaardig ERP pakket waarin onder andere de orderadministratie en facturering is opgenomen. Op elk moment kan de status van uw order in de computer worden bepaald en na gereedmelding door de kwaliteitscontroleur ontvangt u automatisch een gereedmelding per e-mail. Wij beschikken over een ordertracking systeem, waarmee u via de website de status van uw order kunt inzien. Ook onze planning is geautomatiseerd, waardoor korte levertijden vooraf kunnen worden gegarandeerd, en ….. Afspraak is Afspraak!

De gehele “bemanning” van Galvamé is doordrongen van de Rotterdamse, klantgerichte, no-nonsense mentaliteit, als dat nodig is ook buiten de normale werktijden! Naast kwaliteit staan ook veiligheid en milieu bij ons hoog in het vaandel. Uw product moet niet alleen snel en goed, maar ook op een verantwoorde wijze worden bewerkt! Daarom zijn veiligheid en milieu volledig in ons "zorgsysteem" geïntegreerd.

Wij staan voor u klaar!

Inloggen

Voer voor beschermde bestanden uw gebruikersnaam en wachtwoord in...